… Ordet som går ut från min mun ska inte vända tillbaka till mig förgäves
utan att ha verkat vad jag vill och utfört det vartill jag har sänt ut det. (Jes 55:10-11)

Välkommen till en uppdaterad inspelningssida!
Som vanligt kan du lyssna via hemsidan alt. ladda ner genom att högerklicka på resp. rubrik och välja ”Spara …” Du kan även använda dig av följande webbflöde. Vår målsättning är att lägga upp till kl 16, men kan variera.

Numera finns inspelningarna dessutom tillgängliga som podcast, vilket innebär att man i sin mobil/surfplatta kan lyssna i en så kallad podradio. Sök på ”Immanuelförsamlingen” eller ”Missionsprovinsen” i din podcast-app. Apple har sin egen podcast-app installerad (alt. iTunes) medan följande gratis appar kan hämtas för Android: PlayerFM, DoublePodiTunes finns numera även för PC (hämta här).

Inspelningar från kyrkoåret 2017

Advent 2016-Domsöndagen 2017