… Ordet som går ut från min mun ska inte vända tillbaka till mig förgäves
utan att ha verkat vad jag vill och utfört det vartill jag har sänt ut det. (Jes 55:10-11)

Välkommen!
Du kan lyssna på inspelningar i mediespelaren nedanför genom att klicka på resp. rubrik. Vill du ladda ner kan du högerklicka och välja ”Spara…” Du kan även använda dig av följande webbflöde. För äldre inspelningar (2011 ->), klicka här.

Inspelningarna finns dessutom tillgängliga som podcast, vilket innebär att man i sin mobil/surfplatta kan lyssna i en så kallad podradio. Sök på ”Immanuelförsamlingen” eller ”Missionsprovinsen” i din podcast-app. Apple har sin egen podcast-app installerad (alt. iTunes) medan följande gratis appar kan hämtas för Android: PlayerFM, DoublePodiTunes finns numera även för PC (hämta här).

Videoinspelningar
Fr.o.m. mitten av fastetid 2020 och t.v. har vi gått över till att sända våra gudstjänster digitalt, med både ljud & bild.
Du kan följa dessa både live (klicka här) och i efterhand (klicka här).

Kyrkoåret 2019-20 (3 årg)

Kyrkoåret 2018-19 (2 årg)

Kyrkoåret 2017-18 (1 årg)

Kyrkoåret 2016-17 (Påskserien)