Fördjupning

Immanuelförsamlingen tar sig an uppdraget att undervisa Guds folk om den sanning som är av Gud och vittna om sanningen för världen. Utöver den undervisning som sker bland barn och ungdom, i gudstjänst och spontant i församlingens gemenskap, inbjuder Immanuelförsamlingen till:

Temahelger och temadagar

På regelbunden basis anordnar församlingen temadagar och temahelger. Aktuella arrangemang finns i församlingsbladet.

Bibelstudier

Bibelstudium, valda torsdagar kl. 18.00-19.00 hemma hos Maria och Bengt Birgersson på Kornknarrsgatan 13. Det är Joacim Brandt-Erlandsson, en av församlingens veniater, som fortsätter att leda studier över Lukasevangeliet. Det finns enkelt fika från kl. 17.15 och det blir möjlighet till samtal efter bibelstudiet. Se aktuella torsdagar i församlingsbladet.

Kvinnofrukostar och kvinnodagar

Kvinnofrukostarna (enstaka lördagar kl. 10.00-12.30 under terminerna) inbjuder kvinnor till fördjupning, samtal och gemenskap. Se församlingsbladet för aktuella datum. I Missionsprovinsens regi arrangeras regelbundet kvinnodagar.

Församlingsfakulteten

Immanuelförsamlingen rekommenderar den fördjupning som erbjuds på Församlingsfakulteten, särskilt kvällsbibelskolan på måndagskvällar kl. 18.00-20.30. Klicka här för mer information. Immanuelförsamlingens präst Jakob Appell är också kaplan på Församlingsfakulteten.

Tips? Kontakta!

Välkommen att föreslå undervisningsämnen och undervisningsformer! Immanuelförsamlingen kan också tipsa om solid undervisning utanför församlingens egen verksamhet. Undervisning i form av artiklar och inspelningar finns här.

För att komma i kontakt med ansvariga för undervisningen, klicka här.